Marca: Flores Frescas
Schinus molle, comunament conegut com l'arbre de pebre peruà, arbre del pebre americà, molle del Perú, o pebrer fals, és una mena d'arbre perenne originari dels Andes peruans. No obstant això, ha estat àmpliament introduït i cultivat a diverses parts del món, incloent Califòrnia, la regió mediterrània i altres zones temperades.
Maceta: 10 L
Alçada: 150/175 cm
Descripció Física: L'arbre generalment arriba a una alçada de 15 a 50 peus (4.5 a 15 metres) i té un dosser estès. Les seves fulles són petites, brillants i compostes, compostes per múltiples folíols. L'arbre produeix petits fruits de color rosa, vermell o blanc que s'assemblen a grans de pebre, per això el nom "arbre de pebre".
Usos Culturals: Els fruits de l'arbre Schinus molle van ser utilitzats històricament pels pobles indígenes amb diversos propòsits. S'han utilitzat com a espècia i agent saboritzant, així com a la medicina tradicional pels seus possibles beneficis per a la salut. Les fulles i l'escorça també es van utilitzar amb finalitats medicinals.
Ús Culinari: Els fruits secs, sovint anomenats pebre rosa, tenen un sabor suau, dolç i picant, i de vegades s'utilitzen com a espècia a la cuina i per fer barreges de pebre. És important tenir en compte que, encara que aquests fruits són similars als grans de pebre reials, no estan relacionats botànicament amb el pebre negre (Piper nigrum).
Impacte Ambiental: Schinus molle es considera invasiu en algunes regions, particularment a Califòrnia, on s'ha estès i desplaçat a espècies de plantes natives. Pot adaptar-se i créixer en una varietat de condicions, cosa que en dificulta el control en certs ecosistemes.
Propòsits Ornamentals: A causa del seu atractiu aspecte i la seva capacitat per tolerar diverses condicions ambientals, Schinus molle s'utilitza freqüentment com a arbre ornamental en jardineria.
Usos Medicinals: La medicina tradicional ha utilitzat diverses parts de l'arbre Schinus molle per tractar diferents malalties. L'escorça, les fulles i els fruits s'han utilitzat a la medicina popular per les seves possibles propietats antibacterianes, antiinflamatòries i antifúngiques.
Si bé l'arbre Schinus molle té importància històrica i cultural, el seu impacte en els ecosistemes i el potencial invasiu en algunes regions ha generat preocupacions sobre el seu cultiu i propagació en certes àrees. En llocs on s'ha tornat invasiu, es fan esforços per controlar i gestionar el seu creixement per protegir la flora nativa.
Posso plantar junto á margem do rio?
Olá
Não
haveria muita humidade
melhor outro tipo, como o populus ou o acer ou o fagus atropurpurea
Saudações
Hola, tenéis alguna foto de los árboles para ver cómo quedan con esta altura? Gracias
Hola
los schinus molle se han agotado ya esta temporada
Saludos
Hola, quiero comprar un falso pimentero y quería saber como realizais el envío del arbol y si tiene algún tipo de garantia. Gracias.
Hola
Se envia con MRW muy bien embalado
Llegan perfectos
Saludos
Buenas tardes, estoy interesado en el árbol schinus molle. Debe tener entre 2 y 3 metros de altura. ¿Puedes suministrar esto y de cuántos litros es la olla? La dirección de entrega es Pinar de Campoverde. Gracias de antemano por su respuesta. Saludos P. Peterse Goede middag, Ik ben geïnteresseerd in de schinus molle boom. Deze moet ongeveer 2 tot 3 meter hoog zijn. Kunt u deze leveren en hoeveel liter is dan de pot? Afleveradres is Pinar de Campoverde. Dank voor uw antwoord alvast. Groet P. Peterse
Hola
No tenemos ese tamaño
Saludos
O produto veio de acordo com a descrição que consultei quando procedi à encomennda
Com funcionen les opinions i valoracions?
Les opinions i valoracions dels productes estan realitzades majoritàriament per clients registrats que han comprat el producte. Aquestes opinions apareixen amb la marca "compra verificada". En qualsevol altre cas no apareix aquesta marca. La valoració del producte, sobre 5 estrelles, s'obté amb la mitjana de totes les valoracions publicades del producte. Per assegurar que la informació sigui útil per a altres clients, els comentaris i valoracions, ja sigui positius o negatius, es publiquen després d'una validació prèvia.