Flors Catalunya
Enviar a:
Enviar a:
Avança't al Black Friday només fins divendres 22. Descompte exclusiu 15%

Platerina (Nectarina - Paraguaià)

45,00 €
45,00 €
Promoció
Avançat al Black friday. Només fins el divendres 21. Descompte esclusiu 15%. Comanda mínima 50,00 €
  • Quantitat
  • None
    Impostos inclosos
    enviament gratis per Espanya (península)

Embolicar per regal
Opcions d'enviament
Veure detalls
+ 5,00 €
+ 5,00 €

Descripció

Platerina és una varietat de fruita que es caracteritza per ser un híbrid entre un préssec i una nectarina. És coneguda per la seva pell llisa i brillant, similar a la de la nectarina, però amb una forma més aplanada i aplatada, similar a la del paraguaià o préssec pla

Detalls

més informació

Maceta: 10 L

Mida 150/170 cm aprox

Nom Comú: Platerina

Nom científic: Prunus persica var. platerina

Família: Rosaceae

Origen: És una varietat desenvolupada a través de la selecció i encreuament de préssecs i nectarines.

Descripció de la Fruita

>

Forma: Aplanada, similar a la dels paraguaians, però amb una superfície més llisa.

Pell: Llisa, sense vellositats, de color vermell brillant o vermellós.

Polpa: Groga o blanca, sucosa i dolça, amb un sabor que combina les notes de préssec i nectarina.

Llavor: Petita, ubicada al centre de la fruita.

Requisits de Cultiu

Clima: Prefereix climes càlids i temperats, similars als del préssec i la nectarina.

Sòl: Es desenvolupa bé en sòls profunds, bé drenats i fèrtils, amb un pH lleugerament àcid.

Rec: Necessita un reg regular, especialment durant el període de creixement del fruit.

Exposició: Requereix ple sol per a una bona maduració dels fruits.

< p>Poda: Es recomana fer una poda de formació i manteniment, similar a la d'altres fruiters d'os, per afavorir l'aireig i la penetració de la llum.

Usos

Consum Fresc: La platerina es consumeix principalment fresca, destacant pel sabor dolç i sucós.

Culinari: També s'utilitza en l'elaboració de postres, melmelades i sucs a causa del seu sabor i textura. p>Avantatges

Fàcil de menjar: L'absència de borrissol a la pell la fa més agradable per consumir fresca.

Versatilitat: Combina el millor del préssec i la nectarina quant a sabor i textura.

Conclusió

La platerina és una excel·lent opció per a aquells que gaudeixen de les fruites de pinyol. El sabor dolç i la pell llisa la converteixen en una fruita ideal per al consum fresc o en diverses preparacions culinàries. A més, és una planta que s'adapta bé a climes càlids i temperats, semblant a altres fruiters de la família Rosaceae.








comentaris

Encara no hi ha opinions Sigues el primer a opinar!

Preguntes

Encara no hi ha preguntes Tens algun dubte?

millor preu

Ho has vist més barat?
×

Opinions dels nostres clients

Rep les nostres novetats

Veure detalls + -
En marcar aquesta opció t'enviarem les millors ofertes i promocions exclusives i descomptes a la teva adreça de correu. Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.
Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de privacitat i els Termes del Servei de Google.
Estableix les teves preferències de cookies
Fem servir cookies i tecnologies similars per oferir-te una experiència personalitzada, segura, fiable i poder mesurar el rendiment de la pàgina per seguir millorant els nostres serveis. Per a més informació o per editar les teves preferències de cookies en qualsevol moment consulta la pàgina de Política de cookies
Ajuda
sortir