marca: Flores Frescas
La col de Milà pertany a la família de les brassicàcies i també està relacionada amb la col i la llombarda, tot i que els caps són menys denses.
La col de Milà pot conrear-se en una àmplia gamma de sòls però és important que tinguin bon drenatge, especialment a l'hivern. Si el sòl és de caràcter àcid (per sota d'un pH 7), pot ser necessari realitzar una esmena calcària per elevar el pH. La col de Milà s'adapta molt bé a l'hivern quan s'utilitzen les varietats adequades.
Condicions de cultiu
Sòl: Bé drenat, de caràcter àcid.
Tipus de sòl: Franco, sorrenc o argilós.
Temporada: Tot l'any (a l'hivern en zones amb clima moderat).
Humitat: Quantitat d'aigua mitjana.
Recollida
La col de Milà d'hivern pot collir entre Desembre i Març. Ha d'estar ben compacta, desenvolupada i en el seu punt just de maduració.
Prevenció de plagues i malalties
Practicar una rotació de cultius de 6 anys amb totes les espècies de Brassica. Promoure l'activitat d'insectes beneficiosos per eliminar els à fi dues i les erugues.