Flors Catalunya
Enviar a:
Enviar a:
Avança't al Black Friday només fins divendres 22. Descompte exclusiu 15%

llavors Pebrots

Des de 1,95 €
Oferta:
PVP:
1,95 €
Promoció
Avançat al Black friday. Només fins el divendres 21. Descompte esclusiu 15%. Comanda mínima 50,00 €
Quantitat
  • None
    Impostos inclosos
    enviament gratis

Opcions d'enviament
Veure detalls
+ 5,00 €
+ 5,00 €

Descripció

El pebrot (Capsicum annuum) és una planta anual de la família de les Solanaceas. Es tracta d'un cultiu d'estiu, molt estès en tota l'àrea mediterrània. No suporta les temperatures baixes. Produeix uns fruits amb gran varietat de formes (cònics, quadrats, prismàtics, cuirassats, rodons, etc.) i colors a la maduresa (verd, vermell, groguenc, blanc, lila, etc.). Hi ha fruits dolços i picants (capsicina). Poden utilitzar-se per fregits, a la brasa i fins i tot com colorants un cop estan secs els fruits. Cultiu molt tradicional.

Detalls

més informació

CONSELLS GENERALS PER AL CULTIU DEL PEBROT

  • Reservar parcel·les sanes, profundes, riques i no encharcadizas, de textura lleugera o franca i que drenen bé perquè no hi hagi problemes sanitaris a la zona de coll i radicular. També s'aconsella deixar diversos anys sense conrear pebrots en una mateixa parcel · la.
  • És un planta que es dóna bé en climes càlids, de manera que s'ha adaptat perfectament a l'cultiu en hivernacle. El seu desenvolupament òptim es dóna entre 16 i 25ºC. Per sota de 15ºC seu creixement es veu afectat i per sota de 10ºC deixa de créixer. Per sobre de 35ºC pot haver caiguda de flors.
  • Triar la varietat més idònia amb relació a l'ús que desitgem: Rostir, amanida, fregir, farcits, salses, condiment, etc.
  • L'abonat ha de ser de fons i després en cobertora amb abonats rics en Nitrogen, potassi i microelements.
  • La sembra es realitza en planters de safates principalment, i la sembra directa s'utilitza algunes vegades per conreessis industrials (2-3 kg / ha de llavor). Per a aquest cultiu és molt important la desinfecció i la realització de tractaments per evitar problemes criptogámicos en les primeres fases.
  • El marc de plantació oscil entre 40-50 cm. entre plantes i 70-90 cm. entre línies.
  • Un cop regat i amb les plantes ja arrelades es aporca perquè el reg (si és a manta) no mulli la base de la tija, i provoqui malalties.
  • El reg per degoteig és molt adequat per evitar problemes de embassaments
  • El problema fitosanitari més important és la "tristesa de l'pebrot" que segons determinats símptomes externs es tracta de diferent plaga: Phytophtora capsici (míldiu) Atac per línies amb marciment brusc i total, i amb escassa defoliació. Verticillium dahliae (Verticillium) Atac per rodals, marciment progressiu de vegades unilateral, defoliació acusada i enfosquiment dels feixos vasculars amb progressió lenta a la parcel · la. Per últim hi ha la Asfíxia Radicular on l'atac és per rodals, defoliació irregular, dessecació de la part interna de la tija i putrefacció de les arreletes.
  • Per afavorir el quallat sobretot en hivernacles i túnels és desitjable airejar el màxim el cultiu encara que sigui artificialment, disminuir el Nitrogen i incrementar el Fòsfor, Potassi i Magnesi, Elimina el blanqueig de hivernacles perquè hi hagi més llum i disminuir el volum de l'aigua de reg. Amb tot això es provoca un estrès que afavoreix el quallat, però tornar a l'cultiu normal quan hi hagi una càrrega raonable, ja que podria haver caiguda de flors.
  • Recollir acord madurin els fruits.


llavors Pebrots: Llavors Pebrot Llarg Reus Bio

Varietat de fruits de grans dimensions, rectangulars i amb 3-4 cascos. Molt dolç i apreciat per les seves moltes aplicacions culinàries.

Forma de cultiu: Es sembra de gener a maig, en planter, en un llit calent, o en llocs totalment protegits dels freds. Es trasplanta a marc de 60x40 cm. quan les plantes tinguin la mida i arrelament adequats. Necessita terreny fèrtil i ben preparat.

Recol·lecció: A partir de juny-juliol perllongant a novembre.

llavors Pebrots: Pebrot Amarelo d'Asti

Varietat de pebrot de coloració groga en la maduresa que produeix fruits gruixuts, quadrats, amb quatre lòbuls que acaben en quatre cascs. Carn dolça i gruixuda. Planta vigorosa i molt productiva. Sembra: De gener a maig en planters, les primeres sembres protegides en hivernacles i les últimes poden fer-se a l'aire lliure. Trasplantar quan les plantes arriben uns 15 cms. d'altura. Recol·lecció: A partir de Juny en zones temperades perllongant fins a les primeres gelades.

llavors Pebrots: Pebrot Belrubí per Pebre vermell

Varietat per pebre vermell lleugerament picant, de 11x13 cm. per 2,5x3 cm. Apte per a elaboració de pasta o concentrats. Sembra: De febrer a maig en planters, preferiblement en safates i en zones protegides, encara que les últimes sembres poden fer-se a l'aire lliure. Trasplantar quan les plantes arriben 15 cms. d'altura. Recol·lecció: A l'agost a novembre segons zones. Els fruits han d'estar totalment madurs, es deixen assecar i finalment es molen fins a fer el pebre vermell.

llavors Pebrots: Pebrot Dolç Italià

Fruits llargs i punxeguts que poden arribar fins a 8 cms. de diàmetre en la seva part més gruixuda per 20 cms. de longitud. De sabor dolç és una de les millors varietats per a pebrot fregit. Gruix de carn prima a mitja d'uns 3 mm. Forma de cultiu: Es sembra de gener a maig en planter, en un llit calent les primeres sembres i amb bona protecció les últimes. En zones càlides les sembres d'abril-maig, poden ser efectuades a l'aire lliure. Trasplantar quan les joves plantetes tinguin 3 o 4 fulles o uns 15 cm. d'alçada a el marc de 69 x 40 cms. Recol·lecció: A partir de juny-Juliol, perllongant fins a octubre.

llavors Pebrots: Pebrot Dolç Italià Bio

Fruits llargs i punxeguts que poden arribar fins a 8 cms. de diàmetre en la seva part més gruixuda per 20 cms. de longitud. De sabor dolç és una de les millors varietats per a pebrot fregit. Gruix de carn prima a mitja d'uns 3 mm. Forma de cultiu: Es sembra de gener a maig en planter, en un llit calent les primeres sembres i amb bona protecció les últimes. En zones càlides les sembres d'abril-maig, poden ser efectuades a l'aire lliure. Trasplantar quan les joves plantetes tinguin 3 o 4 fulles o uns 15 cm. d'alçada a el marc de 69 x 40 cms. Recol·lecció: A partir de juny-Juliol, perllongant fins a octubre.

llavors Pebrots: Pebrot Groc Ros de Mallorca

Fruits de color groguenc, carnós, superfície llisa acabat en punta. Sabor dolç i apte per a hivernacle i aire lliure. Sembra: De gener a maig segons zones ja sigui en planter a la dosi de 10 a l5 grs./m.2 o safates per trasplantar posteriorment amb pa de terra. El trasplantament es realitza quan la planta té 25 cms. d'altura en solc de 80 x 45 cms. Collita: A partir de Juny.

llavors Pebrots: Pebrot Lipari Híbrid F1

Varietat tipus Dolç Italià, vigorosa i de producció precoç. Fruits grans i bonics de 5x27 cm. de 130-150 grs. Resistència a TMV. Sembra: de gener a maig Cultiu: en planter, trasplantar quan la planta tingui 3-4 fulles Collita: a partir de 5/6 mesos

llavors Pebrots: Pebrot Llarg de Reus

Varietat que dóna fruits de grans dimensions, rectangulars i amb 3-4 cascos. Molt dolç i apreciat per les seves moltes aplicacions culinàries. Forma de cultiu: Es sembra de gener a maig, en planter, en un llit calent o en llocs totalment protegits dels freds. Es trasplanta al marc de 60x40 cm. quan les plantes tinguin l'arrelament i mida adequades. Necessita terreny ben preparat i femada. Recol·lecció: A partir de juny-juliol perllongant a novembre.

llavors Pebrots: pebrot Maor

Fruits grans de forma prismàtica amb quatre lòbuls que acaben en quatre puntes. Carn dolça molt gruixuda. Extremadament productiu i de gran estima en el mercat. Forma de cultiu: Es sembra de gener a maig en planter, en un llit calent les primeres sembres. En climes temperats les sembres d'abril-maig poden ser efectuades a l'aire lliure. Trasplantar quan les plantes arriben uns 15 cms. d'altura. Recol·lecció: A partir de juny-juliol a zones temperades, perllongant fins a octubre.

llavors Pebrots: pebrot Najerano

Varietat que dóna fruits de bona mida, de forma cònica allargada acabant en punta, de carn gruixuda i dolça. Molt apreciat per les seves moltes aplicacions culinàries. Forma de cultiu: es sembra de gener a maig en planter, en un llit calent o en llocs totalment protegits dels freds. Es trasplanta al marc de 60 x 40 cms. quan les plantes tinguin l'arrelament i mida adequada. Necessita terreny ben preparat i femada. Recollida: De juny a agost, allargant-lo fins octubre-novembre.

llavors Pebrots: pebrot Padró

És una varietat típica de Galícia, per al seu consum fregit en verd. La planta té una alçada de 70 a 80 cms. amb fulles petites de color verd mitjà, amb fruit triangular, punta roma. Forma de cultiu: Es sembra de gener a maig en planter, en un llit calent les primeres sembres i amb bona protecció les últimes. Trasplantar quan les plantetes tinguin 3 o 4 fulles o uns 15 cm. d'alçada, a el marc de 60 x 40 cms. Recol·lecció: A partir de juny-Juliol, perllongant fins a octubre.

llavors Pebrots: Pebrot Piquillo de Lodosa

Varietat precoç amb fruits de forma cònica i acabats en bec. Disposició de l'fruit pendulona, superfície llisa i color vermell molt viu en la maduresa. Sabor dolç, molt apreciat per menjar rostits. Sembra: De gener a maig. Recol·lecció: A partir de Juliol allargant fins a Novembre.

llavors Pebrots: pebrot Vidre

Planta de 70-80 cm. d'altura. De cicle precoç. Fruits estrets i allargats, amb 12-15 cm. de longitud i 4-5 cm. a la base, acabats gairebé en punta. Carn prima i dolça, amb pell molt fina. Molt apreciada per a la seva utilització com a pebrot fregit. Cultiu: Es sembra de gener a abril en planters, ja sigui a terra o en safates i es trasplanta quan les plantes arribin 15-20 cm. Recol·lecció: Es pot recol·lectar de Juny en endavant.

comentaris (1)

JUDITH
| 19/03/2021 | Compra verificada
llavors Pebrots

El servei ha estat molt bó. L'incidència que vem tenir es va resoldre ràpidament i l'atenció molt correcte. El producte va arribar amb molt bon estat. La pàgina és de fàcil accés i molt ben organitzada. Seguiré comprant-hi. Moltes gràcies

Com funcionen les opinions i valoracions?

Les opinions i valoracions dels productes estan realitzades majoritàriament per clients registrats que han comprat el producte. Aquestes opinions apareixen amb la marca "compra verificada". En qualsevol altre cas no apareix aquesta marca. La valoració del producte, sobre 5 estrelles, s'obté amb la mitjana de totes les valoracions publicades del producte. Per assegurar que la informació sigui útil per a altres clients, els comentaris i valoracions, ja sigui positius o negatius, es publiquen després d'una validació prèvia.

Preguntes (1)

Enric
20/05/2023

Quina és la varietat de pebrot per assecar i convertir en pebrot romescaire?

Resposta de la botiga | 22/05/2023

Le nyores

millor preu

Ho has vist més barat?

Troba més productes en

×

Opinions dels nostres clients

Rep les nostres novetats

Veure detalls + -
En marcar aquesta opció t'enviarem les millors ofertes i promocions exclusives i descomptes a la teva adreça de correu. Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.
Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de privacitat i els Termes del Servei de Google.
Estableix les teves preferències de cookies
Fem servir cookies i tecnologies similars per oferir-te una experiència personalitzada, segura, fiable i poder mesurar el rendiment de la pàgina per seguir millorant els nostres serveis. Per a més informació o per editar les teves preferències de cookies en qualsevol moment consulta la pàgina de Política de cookies
Ajuda
sortir