marca: SEMILLAS FLORES FRESCAS
Les flors de l'alfàbrega es poden utilitzar com a substitut de les fulles en qualsevol plat que requereixi alfàbrega, encara que les flors s'han de consumir amb més moderació a causa del seu sabor més intens. Deliciós condiment d'amanides, sopes o pastes. Abans de consumir, renti les flors submergint-les en un recipient amb aigua i assequi-les agitant suaument.
Te gelat d'hibisc i alfàbrega
28 de juny de 2021 1 Min de Lectura
Ingredients:
5 tasses d'aigua
1 tija de citronel·la per a la infusió i diversos per decorar
¼ tassa de mel
½ tassa de flors d'hibisc seques
½ de tassa de flors d'alfàbrega soltes per al te i més per decorar
¼ de tassa de suc de llima acabat d'esprémer
Una llima a rodanxes per decorar
Instruccions de preparació
Bull l'aigua en una olla o cassola de mida mitjana. Retira-la del foc i afegeix-hi la citronela, la mel, les flors d'hibisc i la meitat de les flors d'alfàbrega. Tapa i deixa infusionar durant 20 minuts. Passa-la per un colador i retira la citronela, i les flors d'hibisc i alfàbrega usades.
Afegeix-hi el suc de llima i una mica més mel al gust. Col·loca el te a la nevera. Quan s'hagi refredat, serveix-ho amb gel, tiges fresques de citronel·la, la resta de flors d'alfàbrega i llima.
Agraïments: The Joy of Plants