marca: SEMILLAS FLORES FRESCAS
Les fulles i flors fresques tenen un sabor picant similar al dels créixens i al del wasabi. Les flors afegiran un toc picant a les amanides i les llavors verdes es poden picar i fer servir amb julivert com a guarnició o per fer tàperes. Prova-la combinada amb formatge crema o mantega en canapès, o en un sandvitx de formatge i tomàquet. Abans de consumir, renti les flors submergint-les en un recipient amb aigua i assequi-les agitant suaument.
Espàrrec blanc, cansalada i bearnaise
Restaurant Les Magnòlies
Passeig Mossèn Anton Serres
Arbúcies (Girona)
www.lesmagnolies.com
Preparar els Espàrrecs
1 manat espàrrecs blancs
500 ml aigua
5 g sal
10 g sucre
Treure la part fibrosa dels espàrrecs i pelar el tronc. Untar en oli i marcar a la brasa. Prepareu una olla a foc fort. Prepareu a part l'aigua, sal, sucre. Poseu els espàrrecs a l'olla al costat de l'aigua, tapeu-ho i deixeu-ho 3 minuts de cocció. Abatre i reservar.
Preparar el Bearnaise
1 Filet
Salmorra d'aigua i sal al 10%
Oli d'oliva
Pebre blanc
Emulsioneu amb vareta tots els ingredients i reserveu-los en màniga.
Preparació del passi
Espàrrecs
Làmines de cansalada
Bearnaise
Estragó
Flors de caputxina