marca: SEMILLAS FLORES FRESCAS
La calèndula té un sabor lleugerament picant que combina bé amb pans i sopes. A més, se sol utilitzar per aromatitzar vinagre per a una deliciosa amanida mixta. Els pètals frescos o secs també es fan servir com un substitut econòmic del safrà, i per afegir color a l'arròs o la mantega. Les fulles tendres fresques també es poden consumir, amb moderació, en amanides. Abans de consumir, renti les flors submergint-les en un recipient amb aigua i assequi-les agitant suaument
Tàrtar de salmó i miso
Restaurant Les Magnòlies
Passeig Mossèn Anton Serres
Arbúcies (Girona)
www.lesmagnolies.com
Per al miso:
500 g miso blanc
100 g poma Granny Smith
100 g oli d'oliva
70 g vinagre
Aigua
Per al passi:
50 g de salmó/pax
Mix de miso
Xalota picada
Anet salvatge
Galetes de pebre
Flors de calèndula