marca: SEMILLAS FLORES FRESCAS
Llavors de Canya de Sucre (Saccharum officinarum)
Quantitat mín: 25 Llavors
Germinació aprox: 14 -21 dies a 22 º C,
No enterrar les llavors, deixar en superfície de substrat i pressionar lleugerament La canya de sucre és el major subministrador de matèria primera per elaborar el sucre i es conrea actualment a zones tropicals com Brasil i l'Índia que són els majors productors del mercat mundial. En l'Edat Mitjana el seu cultiu estava ubicat a la zona mediterrània i es distribuïa a Europa com un producte essencial. Addicionalment a la producció de derivats del sucre, la canya de sucre és utilitzada actualment per a la producció del "biodiesel", cosmètics i també per a la indústria farmacèutica.
Me avisan si tienen semillas de caña de azucar
Hasta septiembre
Las semillas son de caña de azúcar comestible o solo es decoración como el bambú? Porque yo busco semillas para caña de azúcar comestible
Son comestibles pero estan agotadas
me devolvieron dinero por no tenerlas
Hola aparte de las semillas de la caña de azúcar se pueden enviar esquejes también? los pedidos a canarias los tienen contemplados o solo península y baleares? muchas gracias.
Hola Solo semillas por correo ordinario Saludos
Las he recibido en perfecto envasado y con la descripción correcta.
Por el momento todo perfecto, el envío rápido y las semillas han salido todas
Muy bien. Con las semillas siempre hay dudas sobre la calidad de lo que se compra, pero éstas han germinados todas en pocos días así que estoy contenta con la compra
Com funcionen les opinions i valoracions?
Les opinions i valoracions dels productes estan realitzades majoritàriament per clients registrats que han comprat el producte. Aquestes opinions apareixen amb la marca "compra verificada". En qualsevol altre cas no apareix aquesta marca. La valoració del producte, sobre 5 estrelles, s'obté amb la mitjana de totes les valoracions publicades del producte. Per assegurar que la informació sigui útil per a altres clients, els comentaris i valoracions, ja sigui positius o negatius, es publiquen després d'una validació prèvia.