Flors Catalunya
Enviar a:
Enviar a:
Regal Decoratiu sorpresa de regal comprant 5 productes de Flors Fresques Import mínim 50 €

Gingebre

19,75 €
19,75 €
Descomptes per quantitat
1 unitat
19,75 €
Enviament gratuït
Estalvia 80,00 €
10 unitats
11,75 € / unitat
Enviament gratuït
1 unitat
19,75 €
Enviament gratuït
Estalvia 80,00 €
10 unitats
11,75 € / unitat
Enviament gratuït
  • Quantitat
  • None
    Impostos inclosos
    enviament gratis per Espanya (península)

Embolicar per regal
Opcions d'enviament
Veure detalls
+ 5,00 €

Descripció

El gingebre (Zingiber officinale) és una planta valuosa tant pels usos culinaris com medicinals. El seu cultiu requereix condicions específiques d'humitat i temperatura, però amb les cures adequades pot prosperar i oferir nombrosos beneficis.

Detalls

més informació

 Maceta: 11 cm

Nom científic: Zingiber officinale

Nom Comú: Gingebre

Família: Zingiberaceae

Origen : Àsia Meridional, especialment del sud-est asiàtic

Característiques

Forma i Grandària: Planta herbàcia perenne que pot assolir fins a 1.5 metres d'alçada.

Fullatge: Fulles llargues , estretes i lanceolades, de color verd brillant. Les fulles poden mesurar entre 15 i 30 cm de llarg.

Flors: Produeix flors en espiga amb bràctees de color verd i flors de color groc amb taques porpres.

Rizoma: Part subterrània de la planta, gruixuda i de color groc a marró clar, utilitzat com a espècia i medicina.

Cures

Llum: Prefereix llum indirecta brillant o ombra parcial. Evitar la llum solar directa intensa que pot cremar les fulles. Reduir el reg durant els mesos d'hivern.

Sòl: Prefereix un sòl ben drenat, ric en matèria orgànica i lleugerament àcid (pH 6-6.5).

Humitat: Necessita alta humitat ambiental. Polvoritzar les fulles en climes secs pot ajudar.

Temperatura: Creix millor en temperatures càlides entre 20 i 30°C. No tolera gelades ni temperatures inferiors a 10°C.

Propagació

Rizomes: La propagació es realitza principalment a través de rizomes. Seleccionar rizomes frescos amb diversos brots o ulls.

Plantació: Plantar els rizomes a uns 5 cm de profunditat ia una distància de 15-20 cm entre si. Els brots han d'estar orientats cap amunt.

Usos

Culinaris: El rizoma del gingebre s'utilitza com a espècia a diverses cuines del món. És popular en plats asiàtics, rebosteria, begudes i com a ingredient en adobs i salses.

Medicinals: Té propietats antiinflamatòries, antioxidants i digestives. S'utilitza en la medicina tradicional per tractar nàusees, inflamacions i problemes digestius.

Cosmètics: Utilitzat en productes de bellesa per les seves propietats antioxidants i antiinflamatòries.

Avantatges

Beneficis per a la Salut: El gingebre conté compostos bioactius com el gingerol que tenen efectes beneficiosos per a la salut.

Versatilitat: Es pot utilitzar fresc, sec, en pols, en oli o com a suc, cosa que ho fa molt versàtil a la cuina i la medicina.

Consideracions

Collita: Els rizomes es poden collir aproximadament 8-10 mesos després de la plantació, quan les fulles comencen a assecar-se. Els rizomes joves tenen un sabor més suau i es poden collir abans.

Emmagatzematge: Els rizomes frescos s'han d'emmagatzemar en un lloc fresc i sec. Poden mantenir-se a la nevera durant diverses setmanes o congelar-se per a un emmagatzematge més prolongat.

comentaris

Encara no hi ha opinions Sigues el primer a opinar!

Preguntes

Encara no hi ha preguntes Tens algun dubte?

millor preu

Ho has vist més barat?
×

Opinions dels nostres clients

Rep les nostres novetats

Veure detalls + -
En marcar aquesta opció t'enviarem les millors ofertes i promocions exclusives i descomptes a la teva adreça de correu. Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.
Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de privacitat i els Termes del Servei de Google.
Estableix les teves preferències de cookies
Fem servir cookies i tecnologies similars per oferir-te una experiència personalitzada, segura, fiable i poder mesurar el rendiment de la pàgina per seguir millorant els nostres serveis. Per a més informació o per editar les teves preferències de cookies en qualsevol moment consulta la pàgina de Política de cookies
Ajuda
sortir