Els fruiters tropicals són arbres fruiters que prosperen en climes càlids i humits típics de les regions tropicals i subtropicals. Aquests arbres produeixen una varietat de fruites delicioses i exòtiques que són apreciades pel seu sabor únic i beneficis per a la salut.
Mango (Mangifera indica): Fruita dolça i sucosa amb una pell exterior acolorida i una polpa suau i fibrosa. És una de les fruites tropicals més consumides al món i es pot menjar fresca, en sucs, amanides i postres.
Papaia (Carica papaia): Fruita de forma ovalada amb polpa ataronjada o rosada i llavors negres al centre. Té un sabor dolç i suau i es consumeix fresca, en sucs, amanides de fruites i salses.
Pinya (Ananas comosus): Fruita tropical amb una closca aspra i espinosa i una polpa groga o blanca molt sucosa i dolça. Es consumeix fresca, en sucs, en postres i com a ingredient en plats salats.
Guayaba (Psidium guajava): Fruita de forma arrodonida o allargada amb una closca verda o groga i una polpa rosada, blanca o groga amb llavors al seu interior. És sucosa i aromàtica, i es consumeix fresca, en sucs, melmelades i postres.
Lichi (Litchi chinensis): Fruita petita i arrodonida amb una closca vermella i rugosa i una polpa blanca translúcida i sucosa. Té un sabor dolç i floral i es consumeix fresca o en postres i còctels.
Maracuià (Passiflora edulis): Fruita rodona o ovalada amb una closca arrugada i una polpa gelatinosa i aromàtica plena de llavors. És molt àcida i s'utilitza principalment en sucs, postres i còctels.
Aquests són només alguns exemples de fruiters tropicals, però n'hi ha molts més que ofereixen una àmplia varietat de sabors, textures i beneficis nutricionals.
Opinions dels nostres clients
Rep les nostres novetats