Cultivar xampinyons o ceps a la teva terrassa o jardí ja no és una cosa reservada als experts.
Flors Fresques posa al teu abast un senzill kit de sembra i cultiu per obtenir delicioses bolets gairebé sense esforç.
Pleurotus, gírgoles- Llum natural o artificial un mínim de 6 hores diàries
- Humitat ambiental de el 80/85%
- Mantenir la bossa sobre sòl humit i ben ventilada
- Evitar canvis bruscos de temperatura
- No regar fins que els Pleurotus arriben a un mínim de 2 cm
xampinyons
- Tallar el plàstic per la part superior deixant 2 cm de marge
- Posar 3 cm de torba uniformement per tota la borsa
- Regar uns 2 litres d'aigua en dues vegades
- Evitar que s'endureixi i s'assequi la torba
- Els xampinyons trigaran uns 15 dies a brollar
- Recollir arrencant i mai cortarlos-
- Temperatures: 12 a 22 graus
- Humitat: de l'70 a l'90%
- Poden estar en un lloc amb llum moderada i fins i tot a les fosques
conrear Bolets comestibles: Conrear Pleurotus Gírgoles
Kit de cultiu de Pleurotus, Gírgolesconrear Bolets comestibles: conrear Xampinyons
Kit de cultiu de xampinyons