Hem seleccionat els pebrots i bitxos picants més celebrats pels amants de foc a la cuina.
Els pebrots picants, o xilis, tenen una varietat enorme de colors i tipus, i fins i tot de nivell de picant.
Beneficis dels pebrots picants
- Ajuden en dietes per baixar de pes: la capsaïcina accelera el cor, la qual cosa estimula el metabolisme augmentant la calor corporal i accelerant la velocitat a la qual l'organisme crema les calories. A més, provoca sensació de sacietat.
- Milloren la circulació: la capsaïcina augmenta la velocitat de l'flux sanguini i redueix la pressió arterial, per la qual cosa arriba millor la sang a el cor. I les vitamines A i C dels pebrots picants reforcen les parets dels vasos sanguíenos.
- Són anticancerígens: estudis han demostrat que la capsaïcina retarda el cremiento de cèl·lules cancerígenes.
- Combaten els refredats: obre els conductes nasals millorant la congestió i l'asma, i la sudoració regula la temperatura corporal en cas de grip.
- Combaten la depressió: generen endorfines i serotoninas que donen una sensació de benestar i millora l'estat d'ànim.
- Són afrodisíacs: el seu alt contingut en vitamina C general endorfines, de manera que algunes teories sostenen que el picant és afrodisíac.
Opinions dels nostres clients
Rep les nostres novetats