A la història va ser molt important poder quantificar la picor dels chiles sobretot per a conreadors i consumidors que desitjaven saber al fet que s'enfrontaven. En 1912, el farmacèutic estatunidenc Wilbur Lincoln Scoville dedico els seus dies a quantificar objectivament el grau de picor de diferents chiles, extraient petites quantitats dels mateixos i diluint-les en una solució d'aigua amb sucre, de manera que la pungencia fos imperceptible, així nacióla escala de Scoville (SHU).
Encara que se sap que la picor d'un chile depèn en gran manera de l'espècie a la qual pertany, el lloc en el qual ha estat conreat, fins i tot el tipus de sòl, la quantitat d'aigua i el sol que rep, aquesta escala és una bona referència per a conèixer aquests chiles tan picants. Després de la capsaicina pura i el gas pebre estàndard, aquests són els chiles més picants del món,
El lider indiscutible amb més de 2.200.000 SHU amb la seva típica forma de scorpion posseeix el recor de chile més pìcante del món des de 2013.
Un digne contrincant amb 2.009.231 SHU va ser el rei dels picants durant diversos anys abans del descobriment del carolina reaper
Va ser també lider fins a l'aparició del Scorpion amb 1.001.304 SHU.
Opinions dels nostres clients
Rep les nostres novetats